.NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

General discussion about LCD Smartie.

Moderators: mattcro, limbo, _X7JAY7X_, caesar, IFR, Fast351

Buy LCD Smartie hardware and support our project. Please go to our Indiegogo page to find out more

.NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Postby limbo » July 3rd, 2010, 12:20 pm

OK i'm back with a solution (based on Andrew's config file)

Andrew wrote:OK. I have an solution from MS Connect:
There's not much we can do now about the runtime activation implementation in 4.0. It may be possible to work around the Windows behavior with a hack but given where we are in the product cycle this is very unlikely to happen.
However, if you don't mind running LCD Smartie managed plugins in .NET 4.0, you can configure the app so by adding the following config file (named LCDSmartie.exe.config):
<configuration>
<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
<supportedRuntime version="v4.0" />
</startup>
</configuration>




I altered a bit this file and finally all plugins are loaded with out any problem... at least on my system (need more people to test it).
So LCDSmartie.exe.config file should contain the following:
Code: Select all
<configuration>
<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
<supportedRuntime version="v4.0" />
</startup>
 <runtime>
    <loadFromRemoteSources enabled="true" />
  </runtime>
</configuration>


this file should be placed in LCD Smartie directory.
Attachments
config_file.zip
Unzip the file to your LCD Smartie directory (and cross your fingers) :)
(284 Bytes) Downloaded 1634 times
limbo
Plugin Author
 
Posts: 1457
Joined: February 13th, 2005, 7:38 pm
Location: Athens - Greece

Re: .NET Framework 4.0 problem

Postby twhyman » July 3rd, 2010, 12:30 pm

Hi,

Thanks for the .config file it's working now on Windows 7 x64 :D

No more "Bridge Func" or exceptions.

Thank you :D
twhyman
 
Posts: 19
Joined: October 20th, 2006, 8:10 am

Re: .NET Framework 4.0 problem

Postby stephenord » July 6th, 2010, 1:25 pm

Hi,

Me too, All now working now on Windows 7 x64 again, had been wondering what had broken my setup!

No more "Bridge Func" or exceptions.

Thank you!
stephenord
 
Posts: 1
Joined: February 17th, 2008, 12:33 am

Re: .NET Framework 4.0 problem

Postby usling » July 12th, 2010, 4:11 pm

thank you!

Lcdsmartie now works again on my win7 64bit version. I have lots of plugins, all seem to work again.
usling
 
Posts: 38
Joined: September 5th, 2008, 1:55 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby fb2805 » July 26th, 2010, 9:23 am

Hello,

where do I copy the code? In the "LCDSmartie.cfg" or the "config.ini"?

Best regards,
fb2805
fb2805
 
Posts: 1
Joined: July 26th, 2010, 9:18 am

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby isacdan » July 26th, 2010, 3:57 pm

limbo wrote:this file should be placed in LCD Smartie directory.
isacdan
 
Posts: 3
Joined: June 29th, 2010, 10:37 am
Location: Romania

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby Cnuut » July 30th, 2010, 12:04 am

Nice! works fine for me :)
Cnuut
 
Posts: 1
Joined: October 6th, 2008, 11:49 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby almamater » August 4th, 2010, 8:19 am

Thanks!!!! Works Perfect :D :D :D :D
almamater
 
Posts: 2
Joined: August 11th, 2009, 9:58 am

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby DethMarine21 » August 17th, 2010, 11:04 pm

Thanks for the fast fix :D
DethMarine21
 
Posts: 2
Joined: March 25th, 2010, 9:41 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby karicsek » August 30th, 2010, 3:58 am

Nagyon köszönöm. Így már ok.
Thanks.
Karicsek
karicsek
 
Posts: 1
Joined: January 13th, 2010, 6:46 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Postby Wormi » October 13th, 2010, 10:36 am

Thx! Works for me too (Win7 64bit) :D
Wormi
 
Posts: 1
Joined: March 23rd, 2009, 2:05 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Postby ssurgey » December 14th, 2010, 4:52 pm

sorted my machine out as well, windows 7 X64
ssurgey
 
Posts: 1
Joined: December 14th, 2010, 4:44 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Postby hirkkak » February 24th, 2011, 10:40 pm

Thanks, finally is working.
Window 7 X64
hirkkak
 
Posts: 1
Joined: February 23rd, 2011, 11:38 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Postby dustbuster » March 2nd, 2011, 7:38 pm

Maybe it sounds a little dumb but can you tell me how it suppose to be done?
This file is for download or I need to modify the old one (which one?)?
I just didn`t get it.

Regards
dustbuster
 
Posts: 1
Joined: March 2nd, 2011, 7:09 pm

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Postby mister » March 26th, 2011, 1:26 pm

dustbuster wrote:Maybe it sounds a little dumb but can you tell me how it suppose to be done?
This file is for download or I need to modify the old one (which one?)?
I just didn`t get it.

Regards


+1
mister
 
Posts: 11
Joined: January 4th, 2011, 3:02 pm

Next

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron