Search found 6 matches

Return to advanced search

I just wanted to say that since the initial problems I had, I've since done a reinstall of and MCIS works great! I'm now running MCE 2K5 R2 w/ .net 2.0 ad everything is fine. Thank you for this.
by jeffery
January 5th, 2006, 5:24 pm
 
Forum: Plugin Announcements
Topic: Windows Media Centre Edition Plugin
Replies: 17
Views: 9895

I did get it to work by exiting mce before reinstalling it. It is working well now. I'm just learning the functions to customize it for smartie and my vfd. It looks good. Thank you for this!
by jeffery
June 6th, 2005, 10:38 pm
 
Forum: Plugin Announcements
Topic: Windows Media Centre Edition Plugin
Replies: 17
Views: 9895

I actually cann't get this to work. MCIS does not seem to pick up any info from Media cEnter. Does this only work with any Australian version of MCE?
by jeffery
June 6th, 2005, 1:30 pm
 
Forum: Plugin Announcements
Topic: Windows Media Centre Edition Plugin
Replies: 17
Views: 9895

Nice!
by jeffery
June 4th, 2005, 4:33 pm
 
Forum: Plugin Announcements
Topic: Windows Media Centre Edition Plugin
Replies: 17
Views: 9895

Well, nevermind. I figured out I had to use a serial connection.
by jeffery
March 9th, 2005, 10:54 pm
 
Forum: Discussion
Topic: Test Driver Help
Replies: 1
Views: 667

Test Driver Help

I noticed here http://lcdsmartie.sourceforge.net/testdriver.html that HyperEm1 had gotten support for the CU20045SCPB-T23A vfd. I am not able to get my T23A vfd to work using the Test Driver, although it does work with LCDInfo. I followd all the info from the above page. Can anyone tell me how this ...
by jeffery
March 3rd, 2005, 3:49 am
 
Forum: Discussion
Topic: Test Driver Help
Replies: 1
Views: 667

Return to advanced search

cron