.NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post a reply

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :smt001 :smt002 :smt003 :smt004 :smt005 :smt006 :smt007
View more smilies
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Topic review
   

Expand view Topic review: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by necoinside » October 8th, 2016, 4:14 pm

Yes sure, here it is what I have as .Net Framework:
Image

If I try to install 4.0 it does not accept and says you have newer version. So I can install 4.0 after uninstalling 4.5 and than plugins work but some of my programs doesn't work with 4.0.

I don't know why it is not working with 4.5 and something lookslike strange on my registers. I think there need to be a new folder as v4.5 instead of v4.

Thanks for helping.

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by limbo » October 2nd, 2016, 10:07 am

Sorry i'm getting back to you late but can you please check the versions installed on your system and report it back here?
https://msdn.microsoft.com/en-us/librar ... 2147217396

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by necoinside » July 23rd, 2016, 8:31 pm

Hi, I use win7 x64 and my used programs keep updating .Net Framework version to V4.5.1 and I'm getting same error (no bridge func). If I uninstall v4.5 and install v4.0, LCD Smartie works perfectly.
Also when if I try to change LCDSmartie.exe.config file and write 4.5 or 4.5.1, LCDSmartie crashes when dll used screen comes.
How can I solve that problem and work normal with .NET Framework v4.5 ?

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by limbo » April 26th, 2011, 4:56 pm

dustbuster wrote:Maybe it sounds a little dumb but can you tell me how it suppose to be done?
This file is for download or I need to modify the old one (which one?)?
I just didn`t get it.
Regards

Just use the file attached. Unzip it and you have nothing more to do! :D

Config_file.zip
Unzip the file to your LCD Smartie directory (and cross your fingers) :)
(284 Bytes)

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by mister » March 26th, 2011, 1:26 pm

dustbuster wrote:Maybe it sounds a little dumb but can you tell me how it suppose to be done?
This file is for download or I need to modify the old one (which one?)?
I just didn`t get it.

Regards


+1

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by dustbuster » March 2nd, 2011, 7:38 pm

Maybe it sounds a little dumb but can you tell me how it suppose to be done?
This file is for download or I need to modify the old one (which one?)?
I just didn`t get it.

Regards

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by hirkkak » February 24th, 2011, 10:40 pm

Thanks, finally is working.
Window 7 X64

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solved) - No bridge func

Post by ssurgey » December 14th, 2010, 4:52 pm

sorted my machine out as well, windows 7 X64

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by Wormi » October 13th, 2010, 10:36 am

Thx! Works for me too (Win7 64bit) :D

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by karicsek » August 30th, 2010, 3:58 am

Nagyon köszönöm. Így már ok.
Thanks.
Karicsek

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by DethMarine21 » August 17th, 2010, 11:04 pm

Thanks for the fast fix :D

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by almamater » August 4th, 2010, 8:19 am

Thanks!!!! Works Perfect :D :D :D :D

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by Cnuut » July 30th, 2010, 12:04 am

Nice! works fine for me :)

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by isacdan » July 26th, 2010, 3:57 pm

limbo wrote:this file should be placed in LCD Smartie directory.

Re: .NET Framework 4.0 problem (Solution Found) - No bridge func

Post by fb2805 » July 26th, 2010, 9:23 am

Hello,

where do I copy the code? In the "LCDSmartie.cfg" or the "config.ini"?

Best regards,
fb2805

Top

cron